KHANS ORIGINAL

KHANS ORIGINAL

KHANS ORIGINALs saucer er autentiske og aromatiske med den karakteristiske milde, dybe smag fra det nordindiske køkken. Vores saucer er tilberedt i små partier efter originale opskrifter og med kokkenes komplekse krydderiblandinger.

Med vores økologiske saucer kan du med en beskeden køkkenindsats nyde smagen af Restaurant Kardemomme i dit eget køkken. Saucerne har nemlig simret i timevis, så du kan få et godt måltid på ganske få minutter. Vi vil selvfølgelig helst have dig på besøg i Hellerup, men en gang imellem har man bare brug for et velsmagende og nemt måltid derhjemme, som giver varme i kinderne og smil på læben.

Du skal bare brune f.eks. lidt kylling på panden, tilsætte KHANS ORIGINAL og lad det småkoge i ca. 5 minutter til kyllingen er færdig, så er det serveret. Kan serveres med ris, naanbrød, salat eller lige hvad du har lyst til. Du kan variere tilberedningen med lam, oksekød, fisk/skaldyr, grøntsager eller paneer/tofu.

KHANS ORIGINAL KOSTER KR. 50,- OG KAN KØBES:

www.restaurantkardemomme.dk

Restaurant Kardemomme, Maglemosevej 1, Hellerup

Din Købmand, Classensgade 44, Østerbro

Flere salgssteder kommer til løbende.

 

KHANS ORIGINAL

Bag KHANS ORIGINAL står familien Khan, der siden 2005 har drevet indiske restauranter i Storkøbenhavn. Vores saucer er født i køkkenerne på gourmetrestauranten Koriander i St. Kongensgade (5 stjerner i Berlingske, JP og Børsen), der nu er lukket, og Restaurant Kardemomme, hvor saucerne siden er blevet perfektioneret.

Kokkene på Kardemomme tilbereder klassisk indisk mad og street food, og hemmeligheden bag en veltilberedt indisk ret med fuld smæk på smagen er en kompleks krydderiblanding, og det er også den, der giver vores saucer den dybe smag.

KHANS ORIGINAL tilberedes af kokke, der laver den mad, de er vokset op med i Indien. Kompromisløse håndværkere, der bruger gode, ærlige råvarer. Saucerne er økologiske, veganske, glutenfri og helt fri for tilsætningsstoffer. Vi anvender henkogning, som er en konserveringsmetode, der sikrer lang holdbarhed.